Zapraszam na rybe pieczona w warzywach w sosie czosnkowo ziolowym
Kroimy pieczarki, papryke, cukinie, brokuly kalafior I por
Wrzucamy do naczynia zaroodpornego, na wierzch kladziemy dorsza.
Sos czosnkowy- jogurt grecki ok 200 ml, smietana ok 200 ml, 4 zabki czosnku, ziola- majeranek, bazylia, oregano, tymianek I pietruszka.
Mieszamy I dodajemy ok 100 gr sera mozzarella
Zalewamy rybe. Pieczemy ok 20 min w piekarniku nagrzanym do 200 C
Ja podalam z pieczonymi ziemniakami
Smacznego
Kroimy pieczarki, papryke, cukinie, brokuly kalafior I por
Wrzucamy do naczynia zaroodpornego, na wierzch kladziemy dorsza.
Sos czosnkowy- jogurt grecki ok 200 ml, smietana ok 200 ml, 4 zabki czosnku, ziola- majeranek, bazylia, oregano, tymianek I pietruszka.
Mieszamy I dodajemy ok 100 gr sera mozzarella
Zalewamy rybe. Pieczemy ok 20 min w piekarniku nagrzanym do 200 C
Ja podalam z pieczonymi ziemniakami
Smacznego
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz