tag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post1340622541996895545..comments2023-12-24T08:39:38.028+00:00Comments on Smaki Edyty: Wątróbka wieprzowa z ryżem- dirty rice with pork liverEdytahttp://www.blogger.com/profile/17153064842050737612noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-19545951468443737192014-11-08T19:01:13.443+00:002014-11-08T19:01:13.443+00:00Danusiu, polecam - danie jest przepyszne :) Pozdra...Danusiu, polecam - danie jest przepyszne :) Pozdrawiam cieplutko :)<br />Edytahttps://www.blogger.com/profile/17153064842050737612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-79901459381404450512014-11-08T19:00:35.796+00:002014-11-08T19:00:35.796+00:00Dziekuje przyda sie podpowiedz i z pewnoscia kiedy...Dziekuje przyda sie podpowiedz i z pewnoscia kiedys to wykorzystam, pozdrawiam :)Edytahttps://www.blogger.com/profile/17153064842050737612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-65367157637320678492014-11-08T18:59:38.446+00:002014-11-08T18:59:38.446+00:00Polecam Wam za to ryz, przepyszny :) a do watrobki...Polecam Wam za to ryz, przepyszny :) a do watrobki przekonywac nie bede .<br />Edytahttps://www.blogger.com/profile/17153064842050737612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-79811959849546895852014-11-08T18:58:44.239+00:002014-11-08T18:58:44.239+00:00Witam, przede wszystkim watrobke nie solimy przed ...Witam, przede wszystkim watrobke nie solimy przed smazeniem, nie dodajemy tez zadnej vegety lub innych podobnych przypraw na bazie soli. Watrobke dobrze jest tez wymoczyc w mleku na godzinke lub dwie - przed smazeniem . Powinna byc miekka i krucha , pozdrawiam .Edytahttps://www.blogger.com/profile/17153064842050737612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-29726489592184493302014-11-07T12:01:22.028+00:002014-11-07T12:01:22.028+00:00Ja robiłam kiedyś była bardzo twarda, nie wi...Ja robiłam kiedyś była bardzo twarda, nie wiem czemu..a krwistej nie lubie.....pomocy!!! :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/14621202712730214530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-31379789855561631752014-11-06T21:32:04.397+00:002014-11-06T21:32:04.397+00:00Ja też nie lubię wątróbki, ale danie wygląda bardz...Ja też nie lubię wątróbki, ale danie wygląda bardzo smakowicie. :) JejKuchniahttps://www.blogger.com/profile/04549594968230753057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-77885088004381370422014-11-06T13:45:05.763+00:002014-11-06T13:45:05.763+00:00Ja za wątróbką nie przepadam ale ryżyk poproszę :-...Ja za wątróbką nie przepadam ale ryżyk poproszę :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-50031031364334468872014-11-06T11:28:25.119+00:002014-11-06T11:28:25.119+00:00Ja jadam watrobke cieleca i po prawdzie bez panier...Ja jadam watrobke cieleca i po prawdzie bez panierki ale po minucie smażenia podlewam łyżką zwyczajnego bialego wina (najlepsze wloskie w kartonie), odwracam na nastepna minute pod przykryciem. <br />Watrobka i nie tylko ona ale wszelkie miesa dusOne z odrobina bialego wina beda/sa mieciutenkie.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3587012459069536514.post-63671353041085476122014-11-06T11:26:58.808+00:002014-11-06T11:26:58.808+00:00Dawno nie robiłam i nie jadłam wątróbki, ale mi na...Dawno nie robiłam i nie jadłam wątróbki, ale mi narobiłaś Edytko apetytu. Pysznie wygląda. :)<br />Pozdrawiam. :)Moje Wypieki I Nie Tylkohttp://www.mojewypiekiinietylko.com/noreply@blogger.com